Kasler i ugn/ Kasleria uunissa

Här har vi återigen en god, enkel och snabb maträtt. Fungerar lika bra till vardag som festmat, beroende på hur och med vad man vill servera med den.
Detta är alltså kasler i ugn med annanas, i detta fall gjorde jag det till en Lchf variant och serverade det med bara en enkel sallad med dressing.
För att göra detta behöver du:
En bit kassler (beroende på hur mycket du ska ha/hur många du ska laga till.
Ananas på burk eller färsk
Salladstillbehör efter eget tycke och smak.
Dressing efter eget tycke och smak.
Sedan tar man för det första bort "nätet" som kasler oftast har runt sig när man köper det.
Sedan skär man tunna skivor av köttet och lägger på en ungssäker form.
Man kan också försteka dom lite ifall man vill det, detta gör att köttet bara får lite mer färg på sig.
Sedan tar man burk anananassen ( det på burk är oftast redan skivade till cirklar) eller köper färsk och skalar frukten och skivar själv till runda skivor.
Lägg en kasler skiva och omlappa det sedan med en ananas skiva och fortsätt så tills allt är i formen.
Sätt in i ugnen på 200c i ca 20 min. Färdigt!
Om du följer Lchf regler så servera med sallad eller grönsaker. Glöm inte sås/dressing för att göra maten lite tyngre så det inte blir alltför kalorisnålt.
Annars servera maten med potatis, ris eller pasta :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tässä on jälleen hyvä ja helppo ja nopea ruoka joka passaa joko arkena tai hienompaan tilaisuuteen.
Tämä resepti sopii lchf ruokavalioa noudattaville, koska se tarjoillaan salaatin kera.
Tähän ruokaa tarvitset:
Palan kasleri-lihaa ( määrän päätät itse, riippuen kuinka paljon/kuin monelle haluat ruuan valmistaa)
Purkki ananasta tai tuoretta ananasta.
Salattitarvikkeita oman maun mukaan.
Kastiketta
Aluksi poistat kaslerin päältä "verkon" joka yleensä on pakkauksessa mukana.
Viipaloitse liha oheiksi pyöreiksi paloiksi.
Purkki ananakset ovt yleensä jo viipaloitu. Jos ostat tuoreen ananaksen,
kuori siitä kova/piikkinen kuori pois ja leikkaa pyöreitä viipaloita.
Laita yksi kaslerin pala uunin kestävälle astialle, laita sen jälkeen yksi ananasrinkula puoleksi lihan päälle.
Jatka näin kunnes kaikki tarvikkeet ovat astialla.
Huom: voit esipaistaa lihat ennen jos haluat, tämä antaa lihoille lisää väriä.
Laita lihan sekä ananaksen palaset uuniin 200c noin 20min.
Tarjoile salaatin tai vihanneksien kanssa. Älä unohda kastiketta(oman maun mukaan) jotta ruoka ei olisi liian kaloriaköyhää.
Jos et noudata lchf ruokavalioita, voit sen sijaan tarjoilla lihat perunan, riisin tai pastan kanssa :)
Tämä resepti sopii lchf ruokavalioa noudattaville, koska se tarjoillaan salaatin kera.
Tähän ruokaa tarvitset:
Palan kasleri-lihaa ( määrän päätät itse, riippuen kuinka paljon/kuin monelle haluat ruuan valmistaa)
Purkki ananasta tai tuoretta ananasta.
Salattitarvikkeita oman maun mukaan.
Kastiketta
Aluksi poistat kaslerin päältä "verkon" joka yleensä on pakkauksessa mukana.
Viipaloitse liha oheiksi pyöreiksi paloiksi.
Purkki ananakset ovt yleensä jo viipaloitu. Jos ostat tuoreen ananaksen,
kuori siitä kova/piikkinen kuori pois ja leikkaa pyöreitä viipaloita.
Laita yksi kaslerin pala uunin kestävälle astialle, laita sen jälkeen yksi ananasrinkula puoleksi lihan päälle.
Jatka näin kunnes kaikki tarvikkeet ovat astialla.
Huom: voit esipaistaa lihat ennen jos haluat, tämä antaa lihoille lisää väriä.
Laita lihan sekä ananaksen palaset uuniin 200c noin 20min.
Tarjoile salaatin tai vihanneksien kanssa. Älä unohda kastiketta(oman maun mukaan) jotta ruoka ei olisi liian kaloriaköyhää.
Jos et noudata lchf ruokavalioita, voit sen sijaan tarjoilla lihat perunan, riisin tai pastan kanssa :)