Lehtipihvi / Lövbiff


Miheni kanssa teimme launtai illalliseksi lehtipihvit ja lohkoperunat.
Lehtipihvit maustettiin suolalla, pippurilla, grillimausteella sekä kanelilla.
Paistettiin miedolla lämmöllä n. 3 min kummaltakin puolelta.
Perunat leikkasimme lohkoiksi, ripottelimme öljyä, suolaa, pippuria sekä rosmariinia päälle
Paistettiin miedolla lämmöllä n. 3 min kummaltakin puolelta.
Perunat leikkasimme lohkoiksi, ripottelimme öljyä, suolaa, pippuria sekä rosmariinia päälle
ja valmistimme uunissa. 200c ja noin 25 min.
Sparrikset paistettiin voissa
Salaatti: valmis
Tzatsiki kastike: valmis
Sparrikset paistettiin voissa
Salaatti: valmis
Tzatsiki kastike: valmis
Jälkiruuaksi mieheni teki vielä pienet jäätelöpommit ja ripotteli päälle suklaarakeita ja suklaakastiketta ja tarjoili ne tottakai Iittalan cocktail laseissa. Namnam :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mannen lagade en god lövbiff till oss såhär på en lördagkväll.
Lövbiffen smaksattes med salt, peppar, grillkrydda och kanel. Stektes ca 3 min på varsin sida på låg värme.
Potatisen skalades och omvandlades till klyftor och dränktes med olja, salt, peppar och rosmarin och tillagades i ugn på 200c i ca 25min.
Sparrisen stektes i smör
Salladen: färdig
Tzatsikisås: färdig
Sedan bjöd han på en liten glassbomb till efterrätt. Det var vaniljglass doppad med chokladkross samt chokladsås, sjävklart serverades det i iittalas cocktailglas. Namnam :)
Lövbiffen smaksattes med salt, peppar, grillkrydda och kanel. Stektes ca 3 min på varsin sida på låg värme.
Potatisen skalades och omvandlades till klyftor och dränktes med olja, salt, peppar och rosmarin och tillagades i ugn på 200c i ca 25min.
Sparrisen stektes i smör
Salladen: färdig
Tzatsikisås: färdig
Sedan bjöd han på en liten glassbomb till efterrätt. Det var vaniljglass doppad med chokladkross samt chokladsås, sjävklart serverades det i iittalas cocktailglas. Namnam :)