Bounty cupcake

Ljuvlig bounty cupcakes med massor av kokos smak ! :) Ett måste för choklad och kokos älskaren.
För att göra dessa behöver du:
2 ägg
För att göra dessa behöver du:
2 ägg
1,5 dl socker
100g smält smör
1 tsk kallt kaffe
2,5 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1,5 tsk bakpulver
1,5 tsk vaniljsocker
1 dl kokos
4 dl kakao
nypa salt
4 dl kakao
nypa salt
3 st dubbel bounty (du ska ha 6 små stänger som du delar på mitten)
Vispa socker, ägg samt vaniljsocker riktigt vitt och pösigt.
Tillsätt det smälta smöret.
Blanda ihop vetemjöl, salt, bakpulver samt kakao och blanda runt. Häll sedan över den till ägg/socker smeten.
Tillsätt kaffet och kokosen och blanda allting väl.
Vispa socker, ägg samt vaniljsocker riktigt vitt och pösigt.
Tillsätt det smälta smöret.
Blanda ihop vetemjöl, salt, bakpulver samt kakao och blanda runt. Häll sedan över den till ägg/socker smeten.
Tillsätt kaffet och kokosen och blanda allting väl.
Klicka i muffins formar och tryck i en halv bounty i varje muffins.
Grädde i ugnen på 175 g ca 10-15 min.
Servera som dom är eller gör till en chokladfrosting på dina muffins .
Till det behöver du:
200g färskost ex. philadephia
200g smält choklad (mörk eller mjölk)
25g rumsvarmt smör
2 dl florsocker
Blanda eller vispa allting till en jämn smet och vill du spritsa det så lägger du smeten i en spritspåse.
Om inte, kan du ta till exempel en smörkniv och bre på smeten på muffinsen.
Tänk på att chokladen är smält , alltså antagligen varm när den hälls i smeten, plus att smeten innehåller smör. Så innan du spritsar, lägg smeten i kylen ett par minuter så den stelnar lite, annars flyter det bara runt på muffinsen och du kommer inte få den effekten du tänkt dig!
Samma sak gäller muffinsen, spritsa dom inte innan dom svalnat helt! Detta orsakar också att chokladen och smöret i frostingen smälter . Så både frostingen och muffinsen ska vara kalla, innan dom gifter sig och blir riktigt härliga! :)
Grädde i ugnen på 175 g ca 10-15 min.
Servera som dom är eller gör till en chokladfrosting på dina muffins .
Till det behöver du:
200g färskost ex. philadephia
200g smält choklad (mörk eller mjölk)
25g rumsvarmt smör
2 dl florsocker
Blanda eller vispa allting till en jämn smet och vill du spritsa det så lägger du smeten i en spritspåse.
Om inte, kan du ta till exempel en smörkniv och bre på smeten på muffinsen.
Tänk på att chokladen är smält , alltså antagligen varm när den hälls i smeten, plus att smeten innehåller smör. Så innan du spritsar, lägg smeten i kylen ett par minuter så den stelnar lite, annars flyter det bara runt på muffinsen och du kommer inte få den effekten du tänkt dig!
Samma sak gäller muffinsen, spritsa dom inte innan dom svalnat helt! Detta orsakar också att chokladen och smöret i frostingen smälter . Så både frostingen och muffinsen ska vara kalla, innan dom gifter sig och blir riktigt härliga! :)

Suomeksi ohjeet löydät klikkaamalla allaolevaa videoklippiä
Mumms
URL: http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes