Fisk och romsås

Idag fick det bli franskpanerad firre med ris, sparris och romsås.
Enkelt, nyttigt och gott :)
Jag var lite skeptiskt till paneringen och när maten var färdig tyckte jag det såg riktigt trist och torrt ut.
Men det var faktiskt godkänt. Mannen nästan slickade rent tallriken till och med så det var ju ett gott tecken om nått! hehe :)
Jag kokade alltså boil in bag ris, 10 min brukar det oftast vara på dom påsarna.
Sedan in i ugnen med torsken med en färdig fransk-panering som man fick mixa ihop med lite vätska och smör. Stekte till några sparrisar för att få lite färg på maten :o
Samt serverade maten tillsammans med en kall romsås .
Jag var lite skeptiskt till paneringen och när maten var färdig tyckte jag det såg riktigt trist och torrt ut.
Men det var faktiskt godkänt. Mannen nästan slickade rent tallriken till och med så det var ju ett gott tecken om nått! hehe :)
Jag kokade alltså boil in bag ris, 10 min brukar det oftast vara på dom påsarna.
Sedan in i ugnen med torsken med en färdig fransk-panering som man fick mixa ihop med lite vätska och smör. Stekte till några sparrisar för att få lite färg på maten :o
Samt serverade maten tillsammans med en kall romsås .