Kebab med ris

Den här sidans ide är ju faktiskt att dela med sig av enkla och snabba vardagsmaträtter . Samt lite finare och kanske avancerade maträtter till helger/fester. Och en hel del bakning! ;)
Idag blev det just en sån snabb och enkel maträtt , en vanlig torsdag till ära.
Kebab med ris!
Till detta behöver du:
Kebabkött
Ris
Grädde
Purjolök
Kryddor
Jag köpte ett färdigt paket med fryst kebab som jag tina en stund innan jag stekte det i stekpannan i både smör och olja.
När kebaben såg ut att börja bli färdigt. Tillsatte jag lite purjolök samt 5 dl matlagningsgrädde.
Och kryddor. Salt, peppar och pizzakrydda som jag hade i kryddhyllan ( i princip en mix av basilika och oregano)
Lät puttra en stund i pannan .
Sedan kokade jag 2 påsar boil in bag ris i 10 min. ( Man lägger två påsar ris i kokande vatten, låter koka i 10 min. Häller av vattnet och drar sönder påsen och serverar) Enkelt!
Serverade med sallad från igår . Klart ! :)
Kebabkött
Ris
Grädde
Purjolök
Kryddor
Jag köpte ett färdigt paket med fryst kebab som jag tina en stund innan jag stekte det i stekpannan i både smör och olja.
När kebaben såg ut att börja bli färdigt. Tillsatte jag lite purjolök samt 5 dl matlagningsgrädde.
Och kryddor. Salt, peppar och pizzakrydda som jag hade i kryddhyllan ( i princip en mix av basilika och oregano)
Lät puttra en stund i pannan .
Sedan kokade jag 2 påsar boil in bag ris i 10 min. ( Man lägger två påsar ris i kokande vatten, låter koka i 10 min. Häller av vattnet och drar sönder påsen och serverar) Enkelt!
Serverade med sallad från igår . Klart ! :)

Färdig kebab i stekpannan

Tillsätter purjo och grädde