Kebab med ris



 
 
 

Den här sidans ide är ju faktiskt att dela med sig av enkla och snabba vardagsmaträtter . Samt lite finare och kanske avancerade maträtter till helger/fester. Och en hel del bakning! ;) 

Idag blev det just en sån snabb och enkel maträtt , en vanlig torsdag till ära. 

Kebab med ris!

Till detta behöver du:
Kebabkött
Ris
Grädde
Purjolök
Kryddor 

Jag köpte ett färdigt paket med fryst kebab som jag tina en stund innan jag stekte det i stekpannan i både smör och olja.
När kebaben såg ut att börja bli färdigt. Tillsatte jag lite purjolök samt 5 dl matlagningsgrädde.
Och kryddor. Salt, peppar och pizzakrydda som jag hade i kryddhyllan ( i princip en mix av basilika  och oregano)
Lät puttra en stund i pannan .

Sedan kokade jag 2 påsar boil in bag ris i 10 min. ( Man lägger två påsar ris i kokande vatten, låter koka i 10 min. Häller av vattnet och drar sönder påsen och serverar) Enkelt!

Serverade med sallad från igår . Klart ! :)


Färdig kebab i stekpannan
 
 

Tillsätter purjo och grädde 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: