Fisk och fyllda tomater

 
 
Totalt impoviserad mat blev riktigt lyckad!

Ugnsgrainerad lax med en färdig abba citronsås.
Smörstekte både sparrisen och gröna ärtorna. 
Sedan tog jag några stora tomater och skar av toppen, gröp ut lite av innehållet och klickade i lite keso som jag hade i kylen, samt tonfisk hehe ja, lite extra fisk. Sedan smulade på fetaost och in i ugnen den också i ca 10-15 min. Laxen hade jag i 25 min.

Alltså, måste säga att det blev riktigt smarrigt och måste prövas av alla som gillar fisk . Jag var lite skeptisk till tomaten eftersom jag personligen inte är så förtjust i varma tomater men jag förstår nästan inte vad som hände, det var ju faktiskt så gott :) Passade utmärkt ihop allting också. 

Testa! testa! :)
 
 
Jos haluat kokeilla tätä , käytä lohi suikaleita uunissa noin 20-25 min (mausta oman maun mukaan)
Lisää joukkoon abban valmis sitruunakastike. 

Sparrikset ja vihreät herneet paistat voissa paistinpannulla kunnes ne vaikuttavat valmiilta. Sparriksia toki paistat kauemmin kuin herneet!

Tomateista leikkaat ensin pois pienen hatun , lusikalla vähän poistat tomaatin sisältöä. 
Sekoita yhteen reilut 2 ruokalusikallista raejuustoa sekä puoli purkkia tonnikalaa. Lisää sekoitus tomatteihin ja ripottele päälle hieman fetajuustoa.

Siirrä uuniin noin 10-15 min. Valmista! :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: